+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Vázy, dózy, mísy, boxy, koše, květináče, umělé květiny

product
Zobrazit v plné velikosti

Taška na led skleněná, křišťálová, Květná 1794

99222-1001

Dostupnost: doba dodání 2 týdny

8 720 Kč

Přidat Odebrat

Taška na led skleněná - křišťálové sklo Květná 1794 je vhodným dárkem pro Vás i Vaše blízké. Originalita a ruční zpracování osloví a nadchne každého milovníka designu. Objevte s námi sklárnu Květná 1794!

Výška:    230 mm
Průměr:  210 mm

Barva: Křišťálová - transparentní

Ručně vyráběná skleněná taška na led na chlazení bílých či šumivých vín a šampaňského, 100% ruční výroba, vysoce kvalitní sklo, odolné proti nárazu a poškrábání. Dokonale robustní s lehce provokativním designem. Jedinečný doplněk každé party. Každý kus je originál! Posledních pár kusů k dispozici!

Aby vám tento produkt sloužil minimálně ještě dalších 1794 let, doporučujeme jej mýt pouze ručně.

Všechny naše výrobky jsou vyráběny ručně, každý kus je proto jedinečný. Můžete se setkat s drobnými nedokonalostmi, jako jsou bublinky nebo menší povrchové nerovnosti, které jsou důkazem pravdivého řemesla a nic neubírají na kráse nebo funkčnosti výrobku. Pro více informací navštivte prosím naše garantované parametry kvality.

OPRAVDU RUČNÍ VÝROBA

Je rozdíl mezi ručně foukaným a ručně broušeným sklem? Ano! Mnoho výrobků může být prezentováno jako ručně broušené či ručně dekorované. To ale neznamená, že by toto sklo prošlo rukama mistra skláře. Znamená to pouze, že bylo vyrobeno strojově a následně jej někdo brousil či dekoroval. S tradicí ruční výroby a zachováním řemesla to tedy nemá nic společného. Rozdíl v kvalitě takového výrobku je viditelný na první pohled – strojově vyráběné sklenice zpravidla nedosahují takové tenkosti jako ty ručně vyráběné. Co je ale hlavní – stroj nedokáže vyrobit skleničku z jednoho kusu skla, stopka se proto ke kalichu musí lepit, což má za následek značnou ztrátu pevnosti. Strojové sklo je tedy křehčí a celkově náchylnější k rozbití.

  • Výrobce: Květná 1794
  • Rozměry ŠxVxH: výška 23 cm průměr 21 cm
  • Použité materiály: bezolovnatý křištál
  • Materiál: sklo
  • Barva: transparentní

Související produkty

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Taška na led skleněná, křišťálová, Květná 1794

Taška na led skleněná, křišťálová, Květná 1794

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.