+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Závěsná svítidla

product

Závěsné svítidlo BROKIS DOUBLE long, sklo šedá kouř PC1295

PC1295

Dostupnost: doba dodání 4 - 6 týdnů. Výroba je na zakázku

56 114 Kč

Přidat Odebrat

Charakteristika série Double:

Double, nová kolekce závěsných svítidel vychází z myšlenky vytvořit objekt, jehož tvar je složen ze dvou prvků a dvou různých materiálů, jako je kov a sklo. Tyto prvky na sobě závisí, tak aby vytvořily jedinečný a harmonický tvar. Prostřednictvím skleněného tvaru zakončeného kovovou částí vytváří světlo sugestivní efekty a s rukojetí nahoře naráží na myšlenku přepravy světla. U závěsné verze světla horní kovová část s lankem vyvažuje a hledá rovnováhu pro světlo a jeho stín. Světelný LED zdroj, vrhá jemnou záři skrz opálový difuzor, skleněnou část světla a kovovou část z lehkého hliníku, která mění rozptyl světla a jeho stín. Skleněné stínidlo je utvořeno v několika vrstvách sklovin, přičemž každé z nich věnují vyfouknutím do formy sklářští mistři mimořádnou pozornost. Kolekce Double je svým rozsahem ideální do soukromých interiérů a velmi dobře funguje ve velkých kompozicích a barevných variacích.

Technologie výroby:

Užité  technologické  postupy  vycházejí  z několikasetleté tradice a zkušenosti českých sklářských mistrů. Precizní řemeslná výroba ručně foukaného skla dodává produktům od společnosti Brokis příznačný a ničím nenahraditelný charakter a jedinečnou kvalitu. Skleněná stínidla jsou utvářena v několika vrstvách skloviny, přičemž každé z nich věnují před vyfouknutím do formy sklářští mistři mimořádnou pozornost. V této fázi výroby se totiž až ze 70 % rozhoduje o výsledné kvalitě. Nemenší  pozornost  je  věnovaná ruční výrobě dřevěné části svítidla. Každý  kus  zpracovává řemeslník jednotlivě a v několika přísně dodržovaných výrobních fázích.

Technické detaily:

Barva skla: šedá kouřová - transparentní sklo, Povrchová úprava skla: lesklý povrch skloviny, Povrch montury: kov - černý matovaný komaxit se strukturou, Povrchová úprava baldachýnu: kov - černý matovaný komaxit se strukturou, Barva el. vedení: textilní kabel - černý.

Návrhář: Design studio LCM MARIN

Poskytneme Vám ke shlédnutí či k zapůjčení vzorníky skel, montur a textilních kabelů. Pokud budete mít zájem o shlédnutí série Double, zajistíme Vám návštěvu ve sklárně Janštejn či v showroomu, který má tento typ svítidla vystaven.

Rozměry: 357 x 524 mm ( Š x V)

Povrchová úprava/ barva : Šedá kouřová/černá

Zdroj: 1x9W LED integrovaný

Kompletní nabídku série DOUBLE BROKIS naleznete ZDE!

  • Výrobce: Brokis
  • Typ svítidla: závěsné
  • Rozměry ŠxVxH: 357 x 524 mm ( Š x V)
  • Výzbroj/Zdroj: 24V, LED, 9.4W, 2700K, 1064lm
  • Použité materiály: sklo triplex/kov
  • Stmívatelné: za příplatek
  • Materiál: sklo
  • Barva: kouřová
  • Poznámka: Každé stínídlo je originálním kusem ruční práce mistra skláře, u kterého nelze očekávat přesnost automatického stroje. Drobné nedostatky, příležitostné bublinky jen potvrzují ruční řemeslné zpracování skloviny.
  • Zdroj: LED

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Závěsné svítidlo BROKIS DOUBLE long, sklo šedá kouř PC1295

Závěsné svítidlo BROKIS DOUBLE long, sklo šedá kouř PC1295

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.