+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

ŽIDLE A KŘESLA

product
Zobrazit v plné velikosti

Křeslo ROCCO WOOOD, samet, rezavá

340454-126

Dostupnost: doba dodání 10-12 týdnů, výroba na zakázku!

13 584 Kč

Přidat Odebrat

Elegance, osobitý styl a nekonečné pohodlí. To jsou tři hlavní přednosti křesla ROCCO v sametovém potahu v rezavé barvě! Okouzlující křeslo je vyrobeno z hladké látky, na které nic nekazí výsledný dojem. Dominantní je černá podnož. Takový skvost musí zdobit i Váš interiér!

Křeslo moderního tvaru
- Potaženo super měkkým sametem
- Vysoký komfort sezení
- V 75 cm x Š 92 cm x H 81 cm

Ukažte svůj ideální styl bydlení se stylovou sérií Rocco! Kolekce Rocco nese označení nizozemské interiérové ​​značky WOOOD a je známá svým moderním designem bez rozruchu, provedeným v luxusních sametech a plyšových látkách. Stylový design v kombinaci s širokým výběrem látek, barev a velikostí zve k vytvoření jedinečných interiérů. Jste připraveni na Rocca?

Materiál
Rám Rocco je vyroben z FSC certifikované překližky, měkkého dřeva, tvrdého dřeva a dřevotřísky. Sedák je plněn normální pěnou T3542, která poskytuje vysoký komfort sezení, záda nabízí opěrnou základnu a je vyplněna běžnou pěnou T2130. Matně černé nohy jsou vyrobeny z FSC certifikovaného bukového dřeva. Toto Rocco je čalouněno stylovým matným sametem. Naše sametová látka Jarra má luxusní vzhled. Látka je příjemná na dotek a má krásný matný lesk. Velvet Jarra se skládá ze 100% polyesteru a má plnou a těžkou kvalitu. Materiál je tedy vhodný pro intenzivní používání (Martindale 100 000). Kromě stylového designu zůstává sametová látka krásná po dlouhou dobu. Naše látka Jarra se snadno nežmolkuje a je stálobarevná. Látka je k překvapení mnohých velmi snadno udržovatelná.

Rozměry
Křeslo je 75 cm vysoké, 92 cm široké a 81 cm hluboké. Výška sedáku je 47 cm. Šířka sedáku je vpředu 60 cm a dovnitř se mírně zužuje na 53 cm, hloubka sedu je 56 cm. Područky jsou 66 cm vysoké při měření od podlahy a se šířkou 15 cm poskytují aerodynamický design. Bukové nohy jsou vysoké 23 cm. Maximální nosnost je 110 kg.

Údržba
Malé skvrny lze snadno odstranit otřením savým hadříkem. Větší skvrny lze snadno odstranit jemným čisticím prostředkem a hadříkem z mikrovlákna. V případě potřeby použijte fén, abyste skvrnu rychleji vysušili. Udržujte dostatečný odstup, aby se látka nespálila. Poté lze látku kartáčovat sametovým kartáčem. Tento kartáč je velmi dobrý pro týdenní údržbu. Impregnace se nedoporučuje. Pokud je impregnace považována za nezbytnou, je to na vaše vlastní riziko.

Dodávka
Židle bude doručena v jednom balení. Nohy lze snadno sestavit pomocí dodaného montážního návodu. U tvrdých podlah umístěte pod nohy plstěné kluzáky. Tím se zabrání poškození podlahy.

Zboží bude pro Vás vyrobeno a dodáno na zakázku - z tohoto důvodu Vás požádáme o zálohu, viz Obchodní podmínky bod 4.7 a 5.1.
Dopravu zajišťujeme TOPTRANSEM podle našich obchodních podmínek a sekce Doprava a platba


Pokud hledáte pohovku ROCCO ve stejné barvě, najdete ji pod tímto popisem.


  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: V 75 cm x Š 92 cm x H 81 cm
  • Použité materiály: překližka, dřevo, dřevotříska, bukové dřevo, samet (polyester), pěnová výplň
  • Váha v kg: 18
  • Barva: rezavá

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Křeslo ROCCO WOOOD, samet, rezavá

Křeslo ROCCO WOOOD, samet, rezavá

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.