+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Židle a stoličky

product
Zobrazit v plné velikosti

Barová židle VINTAGE MANGO RAW, dřevo/kov, černá

STVM00020

Dostupnost: doba dodání 2 týdny

3 745 Kč

Přidat Odebrat

Barová židle VINTAGE MANGO RAW, dřevo/kov, černá je od firmy RAW Materials Amsterdam,která se vás příjemně dotkne svým klasickým stylem. Ideální do Vaší jídelny-baru nebo do kavárnu či restaurace hotelu.


VINTAGE MANGO RAW černá průmyslová barová stolička s dřevěným sedákem a podnoží ze železa. Sedák stoličky je výškově nastavitelný otočením nahoru. Základna je vybavena podnožkami, takže se vám na ni pohodlně sedí. Tato barová židle je dostupná i ve verzi z akáciového dřeva.

Vintage mango: Naše kolekce dřeva Vintage Mango je vyrobena ze speciálního druhu tvrdého dřeva: mangového dřeva z Indie. Tento druh dřeva je skutečně udržitelný, protože je vedlejším produktem již tak prosperujícího odvětví: ovoce manga. Stromy rostou v Indii ve velkém a dozrávají rychle: za 15 let místo např. dubů (50-100 let). Produkce ovoce je dobrá v prvním období stromu. S přibývajícím věkem klesá i produkce ovoce. Proto je tento strom na mangových plantážích ekonomicky méně cenný. Řešením pro pěstitele manga je pak: pokácet a znovu zasadit. Díky tomuto způsobu práce je dřevo mangovníku skutečně udržitelné. Les se nekácí jen tak. Po jeho životě jako výrobce potravin dostává dřevo druhý život jako kus nábytku. Funkce: Základ z mangového dřeva má teplou barvu, ale vzhledem k barevným odchylkám ve dřevě může docházet k odchylkám. Dodává každému kusu nábytku robustní a jedinečný vzhled. Dřevo má několik řezaných značek, které dodávají vintage šmrnc. Dokončit: Mangové dřevo jsme obrousili a nanesli na něj těsnící nátěr na ochranu před skvrnami od vody. Nátěr dodává dřevu přirozený vzhled, místo aby byla barva tmavá nebo nažloutlá, ponechali jsme ji co nejpůvodnější. Železné části na předmětech jsou opatřeny práškovým nástřikem v povrchové úpravě střelný kov.


Údržba: - Pravidelně otírejte mírně navlhčeným nebo suchým prachovým hadříkem, který neobsahuje žádné silné švy, abyste zabránili poškrábání. - Vyhněte se všem čisticím nástrojům s drsným povrchem. -Vyvarujte se leštění nebo čisticích prostředků obsahujících silikon, které mohou přírodní dřevo časem vysušit. -Nepoužívejte saponáty ani žádné čisticí prostředky obsahující čpavek. -Vosk vetřete do dřeva, abyste vytvořili krásný lesk a přirozený ochranný povrch. Zabraňuje také vysychání dřeva. -Minerální olej lze nanášet pomocí hadříku. To se časem vytvoří a vytvoří ochranný povrch.

Rozměry:
Šířka: 46 cm
Hloubka: 46 cm
Výška: 113 cm
Barva: Černá





  • Výrobce: Raw Materials Amsterdam
  • Rozměry ŠxVxH: Šířka: 46 cm Hloubka: 46 cm Výška: 113 cm
  • Povrchová úprava: černý kov, manganové dřevo
  • Materiál: dřevo
  • Barva: černá

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Barová židle VINTAGE MANGO RAW, dřevo/kov, černá

Barová židle VINTAGE MANGO RAW, dřevo/kov, černá

Napsat svou recenzi