+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Pohovky

product

Pohovka 3,5 místná kožená BEAN 246 cm, kůže koňaková

373721-B

Dostupnost: doba dodání 6-8 týdnů, zakázková výroba

36 374 Kč

Přidat Odebrat

Pohovka 3,5 místná kožená  BEAN 246 cm, kůže koňaková je velmi pohodlná, čalouněná ve vzhledu kůže (70 % kožené vlákno / 30 % polyester) 30.000 Martindale. Pohovka má hrubý a objemný design.

Rozměry: V 73 cm x Š 246 cm x H 96 cm

Kolekce sedacích souprav BEAN pochází z holandské značky interiérového designu WOOOD a díky robustnímu designu poskytuje pevný základ pro vaše posezení. Bean je známý svými jednoduchými liniemi, velkorysými možnostmi tkanin a vysokým komfortem sezení. Nízké nohy a všestranná kvalita čalounění zajišťují, že předmět Bean vypadá robustně, ale klidně. Mnoho verzí lze donekonečna kombinovat, Go Big with Bean!

Materiál
Rám pohovky Bean se skládá ze dřeva s certifikátem FSC, jako jsou: dřevotříska, bukové dřevo, borovice a překližka. Sedáky mají výplň z pěny T38, normální pěny s dlouhou životností, a HR30, pěny s vysokou elasticitou, dynamickou tvarovou stálostí a zajišťuje vysoký uživatelský komfort. Pěna má vysokou propustnost vzduchu a rychle se vrací do původního tvaru. Zádové polštáře jsou vyplněny stejnou pěnou pro pohodlné sezení.

Náš kožený vzhled Copa má jedinečný vzhled a díky použití zbytků kůže je udržitelnou volbou! Kožený vzhled se skládá ze 70% hovězí kůže, 30% polyesteru a má Martindale 30,000. Materiál se skládá ze dvou částí: spodní vrstva se skládá z recyklovaných kožených vláken, což jí dává svůj přirozený vzhled. Horní vrstva je polyesterová krycí vrstva, která chrání kůži a zabraňuje nerovnostem. Díky tomu je to robustní kombinovaná tkanina. Mikrovlákno je pletené z velmi malých syntetických vláken. Tato výrobní technika zajišťuje robustnost a jemný, měkký pocit. Látka je velmi stálobarevná. Během používání bude vzhled a struktura tkaniny vykazovat více svých přirozených vlastností, ale to nemění trvanlivost a kvalitu.

Rozměry
- Výška: 73 cm - Šířka: 246 cm - Hloubka: 96 cm - Výška sedáku: 46 cm - Šířka sedáku: 192 cm - Hloubka sedáku: 66 cm - Výška loketní opěrky: 27 / 73 cm - Šířka loketní opěrky: 27 cm - Výška opěradla: 27 / 73 cm - Výška nohou: 2 cm
- Hmotnost: 116 kg - Maximální zatížení: 100 kg
na sedadlo

Údržba
Tuto kombinovanou látku čistěte týdně vlhkým hadříkem. Skvrny? K odstranění skvrny použijte neutrální mýdlo a osušte vlhkým hadříkem, rozhodně netřete. Tření vede k lehkým skvrnám v tkanině. Neumisťujte nábytek na přímé sluneční světlo, může to způsobit světelné skvrny. Odbarvená recyklovaná kůže nikdy nezíská zpět svou původní barvu. Kožený vzhled Copa nepotřebuje impregnaci, ošetření koženým tukem se velmi nedoporučuje.

Dodávka
Tato pohovka je dodávána ve dvou baleních. Prvky lze snadno spojit pomocí držáků. U tvrdých podlah umístěte plstěné klouzání pod nohy. Tím se zabrání poškození podlahy.


Na vyžádání zapůjčíme vzorník ekokůží,viz.obrázek

Pohovku 3,5 místná kožená  BEAN 246 cm, kůže koňaková lze doplnit křeslem otočným JOUKE ZDE!


Dopravu zajišťujeme TOPTRANSEM ZDARMA podle našich obchodních podmínek a sekce Doprava a platba
  • Výrobce: DEEEKHOORN
  • Rozměry ŠxVxH: V 73 cm x Š 246 cm x H 96 cm
  • Použité materiály: 70% hovězí kůže, 30% polyesteru
  • Váha v kg: 116
  • Materiál: kůže
  • Barva: hnědá
  • Poznámka: koňaková

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Pohovka 3,5 místná kožená  BEAN 246 cm, kůže koňaková

Pohovka 3,5 místná kožená BEAN 246 cm, kůže koňaková

Napsat svou recenzi

ostatní produkty ve stejné kategorii.