+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Židle a stoličky

product
Zobrazit v plné velikosti

Barová židle WARUNG RAW, dřevo akátové /kov, hnědá

STTW00054D

Dostupnost: doba dodání 2 týdny

3 369 Kč

Přidat Odebrat

Barová židle WARUNG RAW, dřevo akátové /kov, hnědá je od firmy RAW Materials Amsterdam,která se vás příjemně dotkne svým klasickým stylem. Ideální do Vaší jídelny-baru nebo do kavárnu či restaurace hotelu.


WARUNG RAW hnědá průmyslová barová stolička s dřevěným sedákem a podnoží ze železa. Základna je vybavena podnožkami, takže se vám na ni pohodlně sedí. Tato barová židle je inspirovaná původními warungovými stoličkami. V místních restauracích v Indonésii, zvaných warungs, se tyto židle běžně vyskytují. Vzali jsme tento model a navrhli jsme vlastní verzi, prostou a jednoduchou.

Akátové dřevo Akát (nebo také trnovník) je přírodní dřevo, které se stává trendy a oblíbené pro použití na prkénka. Historicky je akát ceněným dřevem pro svou krásu a sílu. Semena a listy akácie se používají k léčebným účelům, zatímco akátová esence se po staletí používá jako parfém. Na celém světě existuje více než 1300 druhů akácií. Je to hojný a rychle rostoucí druh, který není na žádném seznamu ohrožených. Strom Acadia může růst v různých klimatických podmínkách. Nejlépe se jim daří v mírných, tropických nebo pouštních oblastech. Za pouhých pět let je schopen vyrůst kolem 20 až 30 stop (6 až 9 metrů). Přitom zachycují skleníkové plyny, jako je dusík a kyslík. Akát je ve skutečnosti tvrdší než dub nebo javor, což znamená, že vydrží déle. Je to pravé tvrdé dřevo bohaté na přírodní oleje, které mu propůjčují přirozenou odolnost vůči vodě, díky čemuž je velmi odolné vůči plísním a hmyzu. Materiál: Akátové dřevo.


Údržba: - Pravidelně otírejte mírně navlhčeným nebo suchým prachovým hadříkem, který neobsahuje žádné silné švy, abyste zabránili poškrábání. - Vyhněte se všem čisticím nástrojům s drsným povrchem. -Vyvarujte se leštění nebo čisticích prostředků obsahujících silikon, které mohou přírodní dřevo časem vysušit. -Nepoužívejte saponáty ani žádné čisticí prostředky obsahující čpavek. -Vosk vetřete do dřeva, abyste vytvořili krásný lesk a přirozený ochranný povrch. Zabraňuje také vysychání dřeva. -Minerální olej lze nanášet pomocí hadříku. To se časem vytvoří a vytvoří ochranný povrch.

Rozměry:
Šířka: 29 cm
Hloubka: 29 cm
Výška: 74 cm
Barva:Hnědá
Materiál: Akátové dřevo a černý kov





  • Výrobce: Raw Materials Amsterdam
  • Rozměry ŠxVxH: Šířka: 29 cm Hloubka: 29 cm Výška: 74 cm
  • Použité materiály: černý kov, akátové dřevo
  • Materiál: dřevo
  • Barva: hnědá

Související produkty

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat svou recenzi

Barová židle WARUNG RAW, dřevo akátové /kov, hnědá

Barová židle WARUNG RAW, dřevo akátové /kov, hnědá

Napsat svou recenzi