+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

VELKÝ LETNÍ VÝPRODEJ

VELKÝ LETNÍ VÝPRODEJ
Užijte si léto na plno! Pomozte nám ve velkém letním výprodeji uvolnit prostor pro novou podzimní kolekci a ulovte si svůj vysněný kousek :-)

Vybrali jsme pro Vás ty nejoblíbenější designové lahůdky, celou akční nabídku najdete ZDE.

ZÁVĚSNÉ ŽÁROVKY

Závěsné žárovky jsou aktuálním trendem, jednoduché závěsy Single silicon se silikonovou objímkou v zářivých barvách můžete libovolně kombinovat. Skvěle vypadají například v dětském pokoji, v bytech s vysokým stropem nebo jako "pavouk" nad jídelním stolem.

Letni-sleva-imindesign

PŘÍRODNÍ MATERIÁLY

Spojení masivního dřeva a lněného či vlněného kabelu u žárovek Dřevo a vlna okouzlí všechny milovníky přírodních materiálů. Kvalitní zpracování je samozřejmostí. Skvěle doplní například dřevěné trámové stropy.


Letni-sleva-2

SKANDINÁVSKÁ KLASIKA

Jednoduchá židle Tryck se vzdušnou dřevěnou podnoží je představitelem typického skandinávského designu. U Vašeho jídelního stolu bude vypadat skvěle, zkombinovat můžete i obě barevné varianty. 

Letni-sleva-3

STYLOVÁ TROJNOŽKA

Minimalistická stojací lampa Twist je inovací klasických textilních lamp. V interiéru ji snadno zkombinujete a měkké světlo z textilního širmu navodí tu správnou atmosféru.

Lampa Twist

PRO PARTU PŘÁTEL

Rádi pořádáte gurmánské večírky pro přátele či rodinu? S rozkládacím stolem Haris bude pro každého dostatek místa, díky vložné desce stůl snadno zvětšíte. Díky subtilní podnoži nepůsobí v prostoru mohutně.
Letni-sleva-5

Kompletní akční nabídku platnou do 31.8.2017 naleznete ZDE.
Štítky

Autor: Veronika Chottová