+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

NA ZAHRADĚ ve velkém stylu

NA ZAHRADĚ ve velkém stylu
Jaro je tu! Ať už vlastníte rozlehlou zahradu s krytou pergolou, luxusní terasu nebo malý balkonek, je čas se na pobyt venku náležitě připravit. Inspirujte se našimi nápady a vytvořte si venku svůj vlastní kousek ráje :-)

LUXUSNÍ POSEZENÍ

Pokud si potrpíte na pohodlí a máte rádi měkké materiály, jistě Vás okouzlí ratanové křeslo VIVE WOOOD s luxusním bohatým polstrováním. Křeslo je otočné s prostorným sezením a dostupné ve dvou barevných provedeních, polstrování lze v případě potřeby snadno odejmout. K dokonalému odpočinku schází už jen vhodné dekorační polštáře, skvěle lze kombinovat například polštáře SCAPE ZUIVERLANE DUTCHBONE s krásným grafickým vzorem a teplými odstíny. Ke křeslu přidejte zajímavý zahradní jídelní stůl DAMON WOOOD vyrobený z netradičního materiálu fiberclay, připomínajícího kameninu. Vybrat si můžete opět ze dvou barevných kombinací, které s křeslem parádně ladí. Kulatý stůl má průměr 100 cm. Celkový dojem umocní živé květiny, umístit je můžete do krásných květináčů NOVA HOUSE NORDIC z matné černé oceli, které tvoří ucelený set 3 velikostí.



TLUMENÉ BARVY

Nebaví Vás už variace černé a bílé a dřevěný nábytek ven nechcete? Právě pro Vás připravili designéři kousky v krásných tlumených odstínech modré, růžové, zelené a krémové. Židle CLIVE ZUIVER je vyrobena z vysoce odolného plastu, potěší Vás její povedený minimalistický design, několik barevných provedení a také vysoká nosnost 150 kilogramů. Můžete ji bez obav použít venku i vevnitř, jen pozor, židle není stohovatelná. Sladit ji můžete s kovovými odkládacími stolky RINGAR ZUIVER, které jsou dostupné ve dvou velikostech a nejlépe vypadá kombinace několika barev v různých velikostech. Stolky mají praktický zvýšený okraj, aby Vám z nich nic nespadlo, a jemný vzorek kruhů na horní desce. Pochutiny k vínu, kávě či grilování budou chutnat ještě lépe ze servírovacích táců REBEL. Tácy jsou vyrobeny z hliníku s nízkým okrajem, dodávané v setu po dvou kusech, díky různým velikostem je můžete snadno složit do sebe a ušetřit místo nebo vytvořit zajímavé aranžmá například s květinami a kovovými vázami BLOOM, které svým provedením připomenou kubistický styl.

tlumene-barvy

PŘÍRODNÍ ZAHRADA

Někdy je přírodní dřevo a přirozené odstíny s minimem barev tou nejlepší volbou. Přírodní divoké zahrady, venkovské chalupy nebo domy v severském stylu, všude tam se nejlépe uplatní masivní dřevo, které je příjemné na dotek. Nábytek z teakového dřeva je odolný, snadno se udržuje a má krásnou kresbu. Skvěle vynikne s krémovými barvami a velice dobře vypadá v kombinaci s textilem s hrubší strukturou. Posedět na zápraží můžete na tradiční lavici CABO, dostupné ve dvou velikostech. Pro početnější rodinu nebo hostíte-li často přátele, jistě využijete oválný stůl SALAMANCA, který lze rozložit na úctyhodných 240 centimetrů. Doplnit jej můžete židlemi ELCHE, které jsou díky područkám a lehkému sklonu opěradla velmi pohodlné. Pokud máte malý balkón, nezoufejte. Místo velkého stolu využijte balkónový stůl HUELVA, který je také oválný, ale má sklopnou desku pro úsporu místa. Dobře poslouží také úzký konzolový stolek GIRONA, který snadno přirazíte ke zdi. Teakový nábytek krásně vynikne na pleteném venkovním koberci MENORCA s výraznou strukturou v pískovém odstínu. Pro větší pohodlí můžete lavici či židle doplnit béžovými polštářky LIDO a během chladnějšího večera Vás na terase či balkóně zahřeje sametová deka RIBBED. Chcete-li dotáhnout přírodní vzhled u posezení k dokonalosti, použijte na květiny v květináčích obaly z kubu ratanu CAOR. Květináče se krásně sjednotí a samotné rostliny díky tomu více vyniknou.

teak

Veškerý teakový nábytek si můžete prohlédnout ZDE.
Kompletní nabídku nábytku a doplňků pro Vaši zahradu najdete ZDE.

Autor: Veronika Chottová