+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Podzimní novinky Zuiver

Podzimní novinky Zuiver
Prožijte podzim ve velkém stylu s úchvatnými novinkami z dílny holandských návrhářů značky Zuiver. Kolekci vévodí tlumené odstíny, přírodní struktury a jemné akcenty petrolejové a starorůžové.


POHODLÍ PŘEDEVŠÍM


V nové kolekci najdeme několik pohodlných kousků, které přímo vybízejí k tomu sednout si, hodit nohy nahoru a dát si relax. Prvním z nich je kolekce BOR, která obsahuje pohovku a křeslo ve třech barevných provedeních. Měkká sedačka má spojitý polštářový sedák a područky široké 24 cm, přírodní struktura potahu působí velmi elegantním dojmem. S výškou sedáku 42 cm patří mezi nižší moderní modely. 


Pohovka-Bor

Stylové sezení u jídelního stolu zajistí židle BRIT. Kontrasti materiálů na této židli si zamilujete na první pohled. Kombinace studené kovové podnože a hřejivého sametového sedáku vypadá prostě skvěle. Vybrat si můžete z odstínu petrolej, starorůžová a šedá. Židle má široký sedák a pohodlné područky. 

Kreslo-Brit

Naše oblíbené houpací křeslo ROCKY konečně přichází v další barevné variaci. Tentokrát potěší hlavně milovníky pánského stylu - podnož z tmavého dřeva, šedá skořepina a bohatě polstrovaný sedák budou skvělým doplňkem třeba do pánské pracovny. Sedák je ke skořepině připevněn praktickými patenty.

Kreslo-Rocky

OSOBITÉ DOPLŇKY

Doplňky mají v interiéru nezastupitelné místo - zútulňují a vytváří z něj osobitý prostor. Metalický polštář SPENCER ve starorůžové nebo olivové barvě dodá Vaší sedačce luxusní šmrnc. Díky podlouhlému tvaru a rozměru 60x30 cm potěší také Vaše záda. Skvěle vypadá v kombinaci s klasickým čtvercovým polštářem a použít jej můžete u moderní i klasické sedačky.

Polstar-Spencer

Jemný polštář ELLE ve skandinávském stylu se vzorkem čtverečků a dekorativním stříbrným zipem Vás zahřeje v podzimním nečase. Dostupný také v šedé a antracitové barvě. Rozměr polštáře je 45x45 cm.

Polstar-Elle

Polštář MIAMI ve čtyřech odvážných barvách s rostlinným vzorem je vzpomínkou na léto. Zkombinujte ho se světlou sedačkou či křesílkem.

Polstar

Mít čas na své straně by si přál skoro každý. S hodinami BRICK sice stárnout nepřestanete, bude to ale určitě o něco příjemnější ;-) Masivní tělo, kovový ciferník a černé ručičky dělají z hodin žádaný industriální doplněk.

Hodiny-Brick

POSVIŤTE SI

Severského ducha vnese do interiéru minimalistické závěsné svítidlo ROSE z matného skla dostupné ve třech barevných provedeních s vintage pozinkovanou objímkou. S průměrem stínidla 26 cm vypadá skvěle ve skupině a kombinaci dvou odstínů. 

Lampa-Rose

Nový přírustek do rodiny industriálních svítidel NAVIGATOR od designéra Olafa Wellera je dostupný v bílém a černém provedení. Lampa kombinuje MDF desku s hliníkovou konstrukcí.

Navigator

ČAS SERVÍROVAT

Elegantní jídelní stůl GLIMPS lze pomocí integrované vložné desky snadno rozložit na rozměr 160 cm a pohostit tak větší společnost. Základní délka je 120 cm a stůl se tak vejde i do menší kuchyně. Vybrat si můžete z provedení natural či black.

Glimps

Rádi si dáte kávu ve Vašem oblíbeném křesle? Drobný stolek JASON bude ideálním společníkem, zvýšený okraj na stolní desce je praktickým detailem.

Jason

Autor: Veronika Chottová