+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Podzimní novinky VOL. 2

Podzimní novinky VOL. 2
Podzim ve velkém stylu pokračuje. Náš Alhambra tým pro Vás vybral další designové lahůdky z nových holandských kolekcí Zuiver a Dutchbone.

RETRO EVOLUCE

Oblíbený bestseller, pohodlné retro křeslo X-bang prošlo evolucí a my se zamilovali na první pohled. Původní manšestrový potah nahradila heboučká látka s jemným vzorkem hexagonu, chromovou podnož zase odvážný černý kov. Výsledek je elegantní, nápaditý a šmrncovní. Křeslo si zachovalo původní ergonomické parametry, pohodlný zádový polštář a snímatelné potahy. Dostupné ve dvou odstínech šedi.

Kreslo-X-bang

PRO SPORTOVNÍ FANDY

Nová kolekce Feston potěší jistě milovníky designu i sportu zároveň. Prošívání sedáků je inspirováno tradičním provedením baseballového míčku. Židle Feston přichází ve třech velikostech tak, abyste ji mohli použít po celém bytě či domě - jako jídelní židle, nízká a vysoká barovka. Feston je úžasně pohodlný a líbí se nám detail subtilní kovové podnože obepínající sedák po obou stranách. Vybrat si můžete ze tří barev, světle šedé potahové látky a černé či cognac ekokůže.

Feston

SŮL NAD ZLATO

Gringo kolekce se rozrůstá! Lampy, jejichž perforovaná stínidla jsou inspirována klasickou slánkou nyní najdete v několika modifikacích - jednoduché závěsné svítidlo, víceramenný lustr, nástěnnou a stolní lampičku. Vybrat si můžete ze dvou elegantních kombinací - zlaté a jemnější zlaté s bílým lakem. Gringo bude ozdobou každé místnosti a díky perforovanému stínidlu vytvoří velmi příjemné světlo.

Gringo 1

Gringo 2

OSOBITÁ AURA

Jednoduchá forma, přírodní materiály a osobitá aura, taková je stolní lampa Louis. Protnutí základních tvarů - kovového trojúhelníku a masivní kruhové desky dodává lampě přímo uhrančivý vzhled. Přes den bude Louis krásnou dekorací, večer vytvoří intimní atmosféru díky světlu vystupujícímu zpoza desky. Deska je vyrobena buď z mangového dřeva nebo mramoru. 

Louis 1

Louis 2

SKANDINÁVSKÁ BAROVKA

Zástupcem typického skandinávského designu v podzimních novinkách je barová stolička Albert Kuip. Přichází ve dvou výškách tzv. counter, tedy stoličce ke kuchyňskému pultu ve výšce pracovní desky a jako klasická vysoká barovka. Vybrat si můžete opět z tlumených barevných odstínů, bílé a šedé barvy. Podnož je vyrobena z masivního dřeva.

Albert

LAMPA PRO GENTLEMANY

Také měl Váš dědeček parádní stolní lampu? S lampou Lily na Vás dýchne elegance časů minulých. Mosazné otočné rameno s retro "motýlkem" umožňuje plné polohování do všech směrů, černé kovové stínidlo dodává lampě moderní vzhled. Lily bude skvělým doplňkem do obývacího pokoje či pracovny pravého gentlemana. V nástěnné verzi skvěle vypadá také jako lampa k posteli do ložnice.

Lily

INDUSTRIÁLNÍ KOUSEK

Reflektor Scope Vám umožní nasvětlit interiér či objekty v něm jednoduše a s grácií. Vybrat si můžete ze tří provedení - oblíbené moderní kombinace černého laku a mosazných detailů, industriálního "rezatého" laku či elegantní mědi. Reflektor je vybaven LED žárovkou a je plně polohovatelný.

Scope 1

Scope 2
Štítky

Autor: Veronika Chottová