+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Jarní detox - stylová jídelna

Jarní detox - stylová jídelna
Začněte s jarním detoxem ve velkém stylu a oživte jídelnu novou židlí nebo pěkným masivním stolem. S novinkami z jarní kolekce Vám budou gurmánské počiny chutnat ještě lépe.

SVĚŽÍ VÍTR

Jídelna plná světla, subtilních kousků a svěžích jarních barev bude jako balzám na duši. Nabije Vás energií a zlepší náladu i při pondělním brzkém vstávání. Kombinace dřeva a bílé barvy na jídelních stolech COPENHAGEN je nadčasová a snadno se kombinuje s dalším zařízením. Doplnit jej můžete židlemi v pastelových tónech SIMON nebo módními průhlednými židlemi AMY, které místnost opticky zvětší. Z doplňků můžeme doporučit polštáře JADE, ubrusy či prostírání s květinovými motivy nebo živé květiny v krásné betonové váze REINA. Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude lehounké svítidlo MESH, které díky perforovanému drátěnému stínidlu vytvoří rozptýlené světlo a zajímavou mozaiku na zdech.

svěží-barvy

ELEGANTNÍ RETRO

Pro milovníky časů minulých jsou v jarní kolekci připravené vymazlené novinky. Židle BARBARA, klasická kráska inspirovaná modernou z poloviny 20. století v několika barevných provedeních. Zaoblené opěradlo, široký sedák a luxusní sametový potah z ní dělají extra pohodlný kousek. Můžete popustit uzdu fantazii a u jídelního stolu NUTS v elegantním ořechovém odstínu zkombinovat židle v různých barvách. Unavená záda nebo nožky potěší měkký podlouhlý polštář IRIS s dekorativním prošíváním. V jarní kuchyni nesmí chybět květiny, zavěste je třeba do mosazného květináče OASIS.

retro-jidelna


PŘIROZENÁ SKANDINÁVIE

Jemné pastelové tóny, jednoduché tvary, masivní dřevo - to jsou skandinávské novinky. Vyberte si oblíbené židle HUGO 2 v barvě mint či krémové béžové. Skvěle se budou vyjímat u masivního dubového stolu GLIMPS, který lze jednoduše rozložit a pohostit tak i větší návštěvu. Chcete v kuchyni vyměnit jen drobnost? Sáhněte po polštářku TIM v zemitém odstínu.

skandinávská-jídelna

INDUSTRIÁL S DOTEKEM JARA

Černě lakovaná ocelová rámová podnož a tmavá dřevěná deska - jídelní stůl SETH s lehkým nádechem industriálního designu okouzlí na první pohled. Doplnit jej můžete oblíbenými židlemi OMG VELVET nově v sametovém potahu a příjemné šedé či jarní růžové barvě. Doplňte živými květinami v minimalistické váze BLOB a jarní hostina může začít.

industriální-jídelna



Autor: Veronika Chottová