+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Severská elegance s House Nordic

Severská elegance s House Nordic
Seznamte se s dánskou značkou House Nordic s 20ti letou tradicí. Vnese do Vašeho domova lehkost a šmrnc skandinávského stylu.

INSPIROVÁNO PŘÍRODOU

Vysoký podíl použití dřeva, vlny a dalších přírodních materiálů Vás zahřeje na duši. Toužíte po ratanovém křesle na zahradu, balkon či terasu? Křeslo TRIESTE je ergonomicky tvarované a doplněné pohodlným podsedákem z paměťové pěny. Stabilitu zajistí černá ocelová podnož. Přírodu do interiéru snadno pozvete s pomocí vázy  SAN MARINO. Tato originální dekorace se skládá ze skleněné nádoby usazené v dřevěném samorostu. Spodní strana samorostu je pro snadnější manipulaci a údržbu opatřena kovovou deskou.


house-nordic-1

Měkký bavlněný koberec GOA RUG s vyšším vlasem a dekorativními střapci bude hýčkat Vaše chodidla. Skvěle poslouží pod konferenční stolek nebo třeba k manželské posteli. O spořádaně vypadající oděvy se postará bambusový věšák LADDER. Snadno ho opřete kdekoliv v místnosti a můžete vesele odkládat. Skvěle se uplatní také jako věšák na ručníky v koupelně. Milovníky exotiky jistě potěší křeslo RIO z mangového dřeva s výpletem z banánových listů. Křeslo je opatřeno krémovým měkkým podsedákem.

house-nordic-

STYLOVÁ JÍDELNA

Každý z nás si jistě rád vychutná dobré jídlo v krásném prostředí. S elegantním stolem HELLERUP s netradičně řešenou podnoží bude Vaše jídelna neodolatelná. Stůj je dostupný hned ve třech velikostech. Doplnit ho můžete třeba retro jídelním křesílkem VALBO s kovovými područkami v hnědé či černé barvě. 

house-nordic-3

Nemáte místo na velký jídelní stůl? Sáhněte po kulatém stolu VOJENS o průměru 105 cm, který snadno umístíte i do menší jídelny či kuchyně. Ke stolu pohodlně usadíte čtyři strávníky a posadit je můžete například na subtilní židle STOCKHOLM s černýma nohama.

house-nordic-5

LUXUSNÍ OBÝVÁK

Obývací pokoj není jen sedací souprava a konferenční stolek, ale také vkusné doplňky. Jednoduché a elegantní zrcadlo MARSALA o průměru 50 cm. Tenký černý rám skvěle ladí s jemným stříbrým řetízkem pro zavěšení. Jako zaručený "eye catcher" bude fungovat stolek VIESTE se síťovanou černou kovovou podnoží a světlou dřevěnou deskou. Drobné předměty můžete uložit do police GRADA. Set tří poliček ve tvaru hexagonu v nadčasové kombinaci přírodního dřeva a černé barvy.

house-nordic-6

Celá kolekce House Nordic ZDE.

Autor: Veronika Chottová