+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Rozjasněte sychravý podzim se svítidly Frandsen

Rozjasněte sychravý podzim se svítidly Frandsen
Dny jsou čím dál kratší, obloha zataženější a mnozí z nás se rozhlížejí po novém osvětlení, které by sychravý podzim projasnilo :-) Podívejte se na výběr stylových novinek od dánské značky Frandsen, která navrhuje a vyrábí svítidla již od roku 1968. Svítidla jsou precizně zpracovaná, z kvalitních materiálů a s nápaditými funkčními detaily, zkrátka Vás potěší ve všech ohledech.

Žirafí kráska GIRAFFE

Originální stojací lampa se štíhlou siluetou inspirovanou dlouhým žirafím krkem, to je stojací lampa GIRAFFE. V nabídce ji najdete v bílém či černém provedení. Matný kov je doplněn dřevěnými nožičkami v přírodním odstínu a textilním kabelem. Díky nastavitelnému stínídlu a výšce 140 cm lampa skvěle poslouží také ke čtení. Výborně se hodí nejen do obývacího pokoje, ale můžete ji použít také jako lampu k posteli, jak velí aktuální módní trendy.

frandsen-1

Geometrická dekorace BEND

Stolní lampa rozhodně nemusí být nudná. Lampa BEND působí díky jemné geometrické dřevěné konstrukci jako nadčasová dekorace. Bílé stínidlo lze naklápět a regulovat tak směr světla. A navíc ty krásné detaily provedené v mosazné barvě! Oživte s touto lampou psací stůl nebo Vaši oblíbenou knihovnu.

frandsen-bend


Retro kousky COLUMN

Kolekce skleněných stolních lamp COLUMN s lehkým retro nádechem a betonovou základnou prozáří každý interiér. Nebojte se popustit uzdu fantazii - skvěle vypadají ve skupince, v kombinaci různých velikostí i barev. Lampu můžete objednat ve dvou výškách 22 a 27 cm, průměr je vždy 16 cm. Jemně a étericky bude tato lampa působit třeba na komodě v ložnici, může sloužit také jako malá lampička v předsíni.

frandsen-column

fr-column

Minimalistické COOL

Kolekce lamp COOL patří ke stálicím dánské značky Frandsen. Jednoduché linie vyrobené z kvalitního kovu s povrchovou úpravou v nadčasové černé, elegantní měděné a luxusní mosazné barvě. Rodina COOL se postupně rozrostla na všechny typy svítidel, dnes si tak můžete jednoduše sladit stolní, stojací i nástěnnou lampu a doplnit je moderním víceramenným lustrem COOL. Svítidla mají viditelnou objímku a nejlépe vyniknou, doplníte-li je dekoračními žárovkami. Pokud chcete úsporné a výkonné řešení, doporučujeme použití LED dekoračních žárovek. Pokud naopak preferujete měkké a intimní osvětlení, sáhněte po halogenových zdrojích.

fr-8

fr-7

Tradiční sklo s FREJA a KOBE

Na tradici skleněných svítidel navazují lampy FREJA a KOBE. Freja spoluje moderní kovovou objímku s probarveným skleněným tubusem, je opět vhodné doplnit ji dekorační žárovkou. Průměr závěsné lampy Freja je pouhých 6 centimetrů, můžete tak vytvořit skvěle vypadající uskupení několika svítidel například nad jídelní stůl nebo do vstupní haly. Závěsná lampa KOBE vychází z tvaru kulatého skleněného lustru, který je transformován do modernější variace. Skrz kouřové sklo vidíte kovovou objímku i žárovku. Průměr svítidla je 30 cm, viset může nad stolem samostatně, v případě většího stolu doporučujeme dvojici lamp v jedné ose.

fr-10

Celou kolekci originálních svítidel Frandsen si můžete prohlédnout ZDE.
 

Autor: Veronika Chottová