+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Pavoučí svítidla na míru - propusťte uzdu kreativitě!

Pavoučí svítidla na míru - propusťte uzdu kreativitě!
PAVOUK - V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA

Trendy v oblasti designu svítidel oslavují jednoduchost, výrazné barvy a čisté tvary. Takové přednosti má i nová kolekce BULBO od designérů z IMINDESIGN, která se vrací k samotným kořenům osvětlení – žárovce, doplněné výrazným textilním kabelem. Nadčasový vzhled, obrovská variabilita a množství barevných kombinací dělá z BULBO ideální doplněk Vašeho interiéru. Mezi největší přednosti kolekce patří hravost, o kterou se s Vámi designéři rozhodli podělit. Pokud ve Vás třímá kreativní duše, máte nyní možnost ukázat, co ve Vás je. Popusťte uzdu vlastní fantazii, sestavt  si originální kombinaci podle Vašich představ a zažijte unikátní pocit z vlastnoručně vytvořeného svítidla.

A JAK TO VLASTNĚ FUNGUJE?
Kolekce BULBO se skládá z jednotlivých komponentů – baldachýnů, kabelů a objímek. Ty můžete libovolně kombinovat a vytvářet tak jedinečná svítidla, která jinde nenajdete. Silikonové baldachýny jsou nabízeny v osmi barevných provedeních a textilní kabely dokonce v 10 barvách, ze kterých si určitě vyberete. Objímky jsou vyráběny v barevném silikonovém provedení nebo kovové s dekorem industriál, vintage a bílý lak.
moznosti

KDYŽ JEN JEDNA NESTAČÍ
Krása těchto svítidel vynikne nejlépe ve skupině, chcete-li dosáhnout opravdu výrazného dojmu, nebojte se v jedné sestavě kombinovat různé barvy. Interiér plný surových materiálů výborně doplní několik svítidel s industriální objímkou a jednotnou barvou textilního kabelu. Pokud patříte k těm, kteří mají na stropě jen jeden elektrický vývod a rádi byste měli svítidel bez náročného sekání více, pak Vám BULBO udělá radost. Z jednoho baldachýnu mohou vycházet až tři kabely, které jednoduše rozvěsíte na háčky ve stropě či svážete dohromady. Délka kabelů je 2,5 m, záleží tedy jen na Vás, jestli kabel zkrátíte a necháte volně viset či zvolíte zajímavé smyčky a uzly. Délku kabelu můžete využít také k rozvedení světla do různých koutů místnosti a vytvořit si vlastního „pavouka“.

A CO NA KONEC?
Na závěr zbývá už jen rozhodnutí, jakou žárovku si pro svoji sestavu vyberete. Zvolit můžete jednoduchou mléčnou nebo některou z tzv. dekorek, s výběrem té správné Vám v Alhambra studio rádi poradíme. Více informací o svítidlech na míru najdete zde http://www.alhambra.cz/53-svitidla-na-miru

zdroje



Autor: Veronika Chottová