+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

Stylová jídelna a jarní sleva 15% na vše

Stylová jídelna a jarní sleva 15% na vše
Je čas na změnu :-) S příchodem jara se řada z nás vrhá na rekonstrukce, zařizování nebo obměnu interiéru. Přinášíme Vám tipy na stylové jídelní stoly a židle a k tomu jarní slevu 15% na vše, která Vám nakupování nového nábytku určitě zpříjemní.

JARNÍ SLEVA 15% NA CELÝ SORTIMENT
PLATÍ: 8.-22.4.2019
KÓD: JARO


PASTELOVÝ SAMET

Ladné tvary, jemný sametový potah, příjemné odstíny a odolné kovové nohy, to je pohodlné křeslo BRIT. Ocení jej především ti, kteří u jídelního stolu rádi posedí déle. Ať už při setkání s přáteli nebo během dlouhého brunche. Bohaté polstrování a oblé opěrky na ruce zajistí parádní komfort. Židle má nosnost 100 kg a vybrat si můžete ze tří nádherných barev - růžové, šedé a petrolejové, které k sobě budou ladit i u jednoho stolu. Nemusíte se bát zkombinovat černé kovové nohy u židle BRIT ani s dřevěným stolem, doporučit můžeme například stůl STORM

brit

GRILOVACÍ SEZÓNA

Je čas připravit se na grilovací sezónu. Minimalistický kovový stůl METSU je díky svému průměru 70 cm vhodný i na menší balkon či terasu. Zároveň k němu pohodlně přistavíte i tři židle. Dostupný je ve čtyřech barvách - elegantní černé, nadčasové bílé, univerzální šedé a neokoukané zelené. Stůl je celokovový s deskou tl. 20 mm a velmi snadno se udržuje. Barevně i stylově parádně ladí s židlemi ALBERT GARDEN.

metsu


RETRO VZPOMÍNKY


Vzpomínky na léta ve školních lavicích oživí židle VINTAGE, které jsou inspirovány dřevěnými školními židlemi. Nenechte se ale zmást, tyto odolné polypropylenové židle jen tak něco nerozhodí a díky sytým barvám Vám parádu budou dělat nejen u jídelního stolu, ale třeba i v dětském pokoji.

vintage

OSOBITÝ KRASAVEC

Krásný moderní stůl PEPPER s tenkou deskou z dubové dýhy lemovanou černou ocelí a černými ocelovými nožičkami vnese do interiéru osobité rustikální kouzlo. Stůl je s délkou 160 cm ideální pro 4 osoby, skvěle k němu vypadají čalouněné židle, které vytvoří zajímavý kontrast se surovou ocelí. Doplnit jej můžete třeba židlemi VOUGE s elegantním sametovým potahem ve třech odstínech. Stůl je vhodný také do pracovny.

pepper

vouge
SKANDI STYL

Krásný kulatý stůl ELEMENTARY ve skandinávském stylu působí velmi vzdušně a je vhodný i do menší kuchyně či jídelny. Osvědčenou kombinaci přírodního dřeva a bílé barvy můžete doplnit například bílými židlemi MAE, dřevěnými židlemi GEE nebo jemnými pastelovými sedáky ALBERT KUIP

elementary

Podívejte se na kompletní nabídku jídelních stolů a židlí.
Štítky

Autor: Veronika Chottová