+420 604 617 279 (po-pá 9-17 hod) +420 604 257 328 (po-pá 9-17 hod)
Menu

Nejnovější příspěvky

module-csblog-post

ZAHRADNÍ INSPIRACE - NÁBYTEK & DOPLŇKY

ZAHRADNÍ INSPIRACE - NÁBYTEK & DOPLŇKY
Jaro je tu! Teplé počasí, sluníčko, práce na zahrádce nebo balkónu a taky možnost posedět si na terase se sklenkou vína nebo si pochutnat na dobrotách ze zahradního grilu :-) Vylaďte po zimě svoji zahradu s povedenými novinkami i oblíbenými stálicemi.

PASTELOVÉ BARVY

Nesedí Vám tak úplně zahradní nábytek v tradiční černé, šedé či hnědé? Pak si jistě zamilujete novou kolekci zahradního nábyteku LINES. Pohodlné židle, stoly i lavice v krásných pastelových barvách - nefritově zelené, světle modré a světle růžové. Pokud barvám nefandíte, potěší Vás černé a šedé provedení. Nábytek je velmi vzdušný, vyrobený z kvalitního kovu, který dobře odolá všem povětrnostním podmínkám. Díky perforované kostrukci se na lavici nedrží voda.

Podobné provedení v trochu jiném designu nabízí také kolekce LINEATE.

K přírodnímu dřevu skvěle vypadají kulaté barevné koberce FAIRYTALE. Jemný geometrický vzor a pastelové barvy se dobře kombinují, ladí také s nábytkem LINES. Příjemný koberec zahřeje Vaše chodidla i za chladnějších jarních večerů.

nabytek-lines

KOUZLO TERRAZZA

Tento materiál zažívá svůj velký comeback. Jedinečná struktura a jemné odlesky na slunečním světle lákají designéry, kteří zařazují výrobky z terrazza do svých kolekcí. Na krytou terasu či do pergoly se výborně hodí stolek VICTORIA ZUIVER s kulatou deskou ve dvou barevných provedeních, doplnit ho můžete například krásným křesílkem CANTIK DUTCHBONE s výpletem z umělého ratanu, který dobře vypadá a snadno se udržuje. Dřevěný zahradní stůl oživí doplňky z terrazza, například váza FAJEN.

terazzo

TEAKOVÉ DŘEVO

Nádherný materiál, s příjemnou kresbou, jemný na dotek. Nábytek z teakového dřeva si snadno oblíbíte, jeho efektní vzhled bude obdivovat každá návštěva. Užijte si relax při západu slunce v širokém křesle DERBY HOUSE NORDIC s výpletem z přírodního ratanu. K servírování pochutin se bude hodit tác FARO HOUSE NORDIC, který obsahuje tři různé servírovací tácy. V případně potřeby je složíte do sebe, takže zabírají minimum místa. Povedeným kouskem je také lavice BARCELONA HOUSE NORDIC, která poslouží nejen k sezení, ale třeba jako stylový podstavec na květiny či zahradní dekorace. Na výběr máte dvě délky lavice - 50 a 90 cm. K servírování ovoce, oříšků nebo jen jako dekoraci jistě oceníte teakové mísy RIO TEAK BOWL. Mísy jsou ručně vyráběny, každý kus je jedinečný originál. Celkovou atmosféru perfektně dokreslí dřevěné vyplétané lucerny HASWIK HOUSE NORDIC.

teakove-drevo

ALL IN BLACK

Černá je oblíbenou stálicí i u zahradního nábytku. Praktický stůl COLORADO je velice odolný. Desku má vyrobenou z umělého dřeva a podnož z kvalitního kovu. Jednoduchý design s ostrými rohy zjemní minimalistická židle RODA s oblým plastovým sedákem a štíhlými nožičkami. Večerní posezení pak zpříjemní stylové svítilny kombinující černý kov a sklo, oblá BONDI a hranatá MILOS. Vaše květiny budou hýčkat vysoké květináče MARLA vyrobené z černého kovu.

cerny-nabytek


Kompletní nabídku zahradního nábytku a doplňků najdete ZDE.


Autor: Veronika Chottová